Booking

Krydsfelt tilbyder en række forskellige koncerter såvel som musikalske indslag og foredrag:

 

Nyt program fra 2018: "Kaffebordet"

 

"Kaffebordet" er både koncert, forestilling og foredrag: En levende fortælling om kaffens historie, der afspejler vores samfund, tro og traditioner igennem musik, dragter, smagsprøver og meget mere. . .

 

Læs: mere her Se video om: Kaffebordet

 

Vi fejrer 500-året for reformationen i sammenarbejde med Historicum.

 

Sammen tilbyder vi et musikalsk foredrag om bordets glæder, og funktion i spændingsfeltet før og efter reformationen. Musik, fortæl-linger, dragter og et indbydende historisk taffel skaber rammerne for en helhedsoplevelse, som bringer alle sanser i spil og fører os tilbage i tiden, til traditioner og historier som fortæller mere om os selv i dag, end vi måske er klar over.

 

 

Arrangementet veksler imellem fortællinger, aktiviteter, og smagsoplevelser, akkompagneret af historisk musik fra tiden både før og efter reformationen. Hele herligheden fuldendes med et veldækket højbord der afspejler tidens traditioner i forhold til stand, tro, politik, hygiejne og meget andet, der trækker spor helt frem til i dag.

 

 

Der er mulighed for at bestille historiske kager og drikke fra perioden, som i sig selv indeholder spændende beretninger og tilmed smager godt.

 

 

Varighed: Ca. 2 timer

 

Pris: 12.000 kr. alt inklusiv *

* historisk traktement er ikke inkluderet i prisen.

 

 

 

 

 

 

 

En koncert med Krydsfelt er som at træde ind i et musikalsk laboratorium. Der er ingen noder, kun nærvær. Der er selvironi og humor og plads til spontane klapsalver, spørgsmål og små historier om musikken og dens samtid.

 

 

Som repræsentanter for hver deres genre arbejder de to musikere med skæringspunket imellem klassisk - og folkelig musik, og med det krydsfelt hvor disse har ladet sig inspirere og berige af hinanden igennem tiden. Koncerten trækker en rød tråd igennem musikhistorien, og repertoiret strækker sig fra tidlig middelaldermusik over renæssance - barok, folkemusik og klassisk musik helt op til i dag.

 

 

Varighed: 60 minutter

 

Pris: 6.000 kr. alt inklusiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplev middelalderens klange når Krydsfelt dykker ned i Europas ældste repertoire: Fra spanske Mariahymner til nordiske folkeviser - fra adstadige hofdanse til folkelige dansemelodier.

 

 

På instrumenter hvis historie går over 1000 år tilbage i tiden genskaber Krydsfelt musikken med sin egen spændende og ekvilibristisk klang, hvad end der spilles op i kirken, på slottet eller på markedspladsen.

 

 

Vi kommer i historiske dragter, fortæller om musik-ken og vores instrumenter samt instruerer publikum i middelalderlig balladesang og kædedans. Kontakt os og hør mere.


 

 

Varighed: 60 minutter eller efter aftale.

 

Pris: 7.000 kr. alt inklusiv.

En Musikalsk Tidsrejse

En Genklang af Middelalderen

Læs mere om tilkøb af vores: Historiske traktement

 

Hent tilbudet som PDF (Højreklik for at downloade)

Oplagt til koncerter, sogneaftener og lignende arrangementer.

Som temakoncert eller som et spændende musikalsk inslag til selskaber, historiske markeder og lign. arrangementer.