Galleri

Carl Nielsens barndomshjem

Skødstrup kirke

Kirkens Forum

Nyborg Middelaldermarked

Stemningsbilleder fra koncerter Det sagde publikum:

 

 

 

" En fremragende og varierende formidling af historien. Jeg fornemmede personligt en rigtig god stemning aftenen igennem, og det var min oplevelse, at publikum gik hjem med mange nye indtryk og informationer rigere.

Mange tak for jeres flotte og gennemførte indsats! "

 

Jens Jørn Fischer, Journalist og projektleder ved Østfyns Museer

 

 

" De byder på en rejse tilbage til tidligere tiders musik. Det er et møde mellem folkemusik, barok og klassisk musik. Duoen optræder med underspillet humor, der understreges af fortællingerne mellem stykkerne. "

Fyens Stiftstidende

 

 

" Virksomheden Historicum og duoen Krydsfelt som består af Monica Schmidt Andersen og Nicolas Koch-Simms, var hovedpersonerne i det spektakulære arrangement, hvor de iklædt 1500-tallets fornemste dragter med musik, fortællinger, fremlagte effekter og såkar et historisk taffel fangede flere end 100 fremmødtes fulde opmærksomhed. "

Assens Folkeblad

 

 

" Parret gav en smuk koncert, og demonstrerede den store harmoniske forening med sammensætning af de to instrumenter, hvor der foruden et elegant samspil også blev givet solonumre af begge musikere. Duoen bevægede sig behændigt mellem folkemusik, musik fra Spanien og Italien til barok og renæssancemusik, og den næsten klassiske musik, der gav associationer til det franske hof med kæde- og kredsdanse. De to unge musikere har således et velvalgt repertoire, da de forstår at blande tonerne fra forskellige perioder i et musikalsk krydstelt, hvor de lykkes at få det bedste frem i flere genrer. "

Rootszonee

 

 

" Fantastisk koncert, dejlig musik og nogle skønne historier. Har i lagt mærke til hvor let det hele virker? De sætter sig ned og spiller - og det kommer af sig selv, og det er tegn på at det her der er stor kunst. Der ligger et kæmpe arbejde bag den lethed og elegance hvormed i spiller - Det er kunsten! Tusind tak. "

 

Julia Tabakova - Organist ved Maugstrup Kirke

 

 

" Duoen krydsfelt skabte i Habitats lokale en intim og rolig stemning, hvor man havde fuld tillid til musikernes formåen. Blokfløjte og drejelire er ikke en kombination, som man hører hver dag, og både de forskellige genrer og instrumenterne komplementerede hinanden godt. Man kom på Europasrejse og tidsrejse på en gang, med et lille udsnit af folkemusik og klassisk musik. De små fortællinger om musikkens oprindelse og oprindelige funktion, gav en indgang til musikernes univers dengang og nu."

Habitat Kunstnerfællesskab - Odense

 

 

" Det blev en storartet oplevelse og en gennemgang af vores fælles europæiske musikskat i et fremragende koncert koncept med kombination af fortælling og musik. Fortolkningen af nogle kendte og ikke så kendte musikkompositioner på drejelire og blokfløjte gav mig en stor musikalsk oplevelse.

Jeg ønsker for denne unge duo, at de med deres musik og fortælling, også må finde vej ind i folks hjerter udenfor Danmarks grænser og naturligvis i lige så høj grad må finde genklang overalt i by og på land i Danmark! "

 

Lene Fabricius Brietzke - Ulfborg

Habitat - Kunstnerfællesskab

Sandbjerg Gods

Stensby kirke

Studiestuen