Kaffebordet

Kaffebordet  -  Nyt program fra 2018:

"Kaffebordet" er både koncert, forestilling og foredrag:  En levende fortælling om kaffens historie, der afspejler vores samfund, tro og traditioner igennem musik, dragter, smagsprøver og meget mere. . .

Kaffe er noget vi alle sammen har en holdning til, hvad enten vi drikker det eller ej. En kaffeinvitation handler om at mødes og komme hinanden ved, og kaffen er en udstrakt hånd som inviterer til samvær og dialog.


Kaffebordet kombinerer foredrag og koncert i et to timers arrangement: Iført historiske dragter vil vi i samarbejde med firmaet Historicum føre publikum gennem en helheds-oplevelse, hvor der både er noget for synet, hørelsen, føle- og smagssanserne med et traktement af historiske kager og selvfølgelig kaffe.


Med kaffen som omdrejningspunkt udforsker forestillingen vores danske kulturhistorie, og tilbyder  publikumet et nyt og spændende perspektiv på de historiske tendenser og begivenheder som har været med til at forme vores samfund i dag.Historicum er en virksomhed, som arbejder med historisk formidling, og er bl.a. kendt fra DR tv-serien “Historien om Danmark”. Under forestillingen vil Annette Herbst fra Historicum fortælle om kaffens historie og og dens betydning for os i dag:


Til at underbygge fortællingerne dækkes kaffeborde fra tre forskellige tidsperioder, som danner kulisse for forestillingen. Publikum får i pausen mulighed for at se, røre og stille spørgsmål til de medbragte effekter og fortælleting.


Forestillingen veksler mellem fortælling og musik, som vil være repræsenteret ved både folkemusik og klassiske musik fra tiden 1600-1900-tallet sammen med uddybende fortæl-linger om musikken og instrumenterne.I får:


2 timers arrangement inklusiv pause.

Historiske dragter og effekter

Pressekit: pressemeddelelse, billeder og video

Opskrifter/smagsprøver på historiske kager *

 


Arrangementet kan med fordel kombineres med servering af kaffe fra arrangørens side og egner sig både til sognegården, kirken eller kulturhuset


Pris: 12.000 kr. inkl. transport


* Vi udleverer opskrifter til arrangøren, som står for at bage kagerne. Hvis arrangøren i stedet ønsker at vi medbringer kagerne kan det bestilles mod ekstra betaling.

Videopræsentation:  Oplev arrangementet på 2 min.

Facebook                             YouTube                        Instagram                       info@krydsfelt.net                      +45 2216 9261  (Monica)