Krydsfeltet

To dygtige musikere med hver sin musikalske baggrund. På den ene side; klassisk kunstmusik og på den anden; traditionel folkemusik. I mødet mellem de to forenes deres instrumenter - og to genrer, i en musikalsk fortælling, der strækker sig tilbage i historien, til en tid hvor der ikke fandtes skillelinjer i musikken, som vi kender den idag.Krydsfelts repertoire består af en bred vifte af musik fra forskellige tidsperioder, som dækker over både klassisk- og folkemusik. Som repræsentanter for hver deres genre arbejder duoen i skærings-punket mellem disse to - og med det krydsfelt, hvor den klassiske musik og folkemusikken har mødtes ladet sig inspirere og berige af hinanden igennem tiden

Krydsfelt består af:Monica Schmidt Andersen - Blokfløjte


Monica (1988) er uddannet solist og performer på klassisk blokfløjte fra Syddansk Musik-konservatorium. I Monicas hænder forvandler blokfløjterne (for hun har mere end én i tasken) sig til alt fra nattergale til dansende kvinders trin på markedspladsen. Lethed, ynde og frihed gennemsyrer hendes spil.  Monica er aktiv kammermusiker.


www.monicasandersen.com         

Nicolas Koch-Simms - Drejelire


Nicolas (1984) hører til en af de ganske få i verden med en konservatoriegrad på drejelire. Hans instrument er fascinerende i sin mangfoldighed af lyde og klange, og ligesom drejeliren hvis rødder peger både tilbage of frem i tiden, så strækker Nicolas repertoire sig over et væld af musikalske genrer.


 www.nicolassimms.dk